Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nyheter fra styret



15.03.2024

Dokumenter for årets Representantskapsmøte er nå klare.

Dette møtet er klubbens viktigste, hvor vi diskuterer saker og velger medlemmer til hovedstyret og de forskjellige utvalgene.

Det er viktig å huske at det er vi, medlemmene, som utgjør klubben.

Derfor er det bra om alle setter seg inn i dokumentene og tenker gjennom dem.

Før Representantskapsmøtet, inviterer vi til et medlemsmøte. Dette gir oss en mulighet til å diskutere sakene.

Agenda.pdf

Repmappa-2024.pdf

26.02.2024

Generalforsamling avholdt 14.02.2024!

Årets generalforsamling ble avholdt på Meierigården Kro og Selskapslokaler i Sørum. De fremmtte ble ønsket velkommen av leder Nils Øyvind Andersen. Det var 35 personer tilstede, av disse var det 33 stemmeberettige. For å se referatet, med protokoll, trykk her.

Klubbens nye styre består av leder er Christoffer Andersen, nestleder er May-Liss Hansen, kasserer er Jorunn S. Dieseth, sekretær er Lena Kilmister og styremedlem er Hanne Brubak. Varamedlemmer er Rohar Jensen og Christian Wood. 

Vi ønsker å rette en stor takk til Nils Øyvind Andersen som har, på en veldig god måte ledet og representert klubben vår, og til de andre medlemmene av styret og de ulike verv og komiteer som også har gitt stafettpinnen videre til andre. 


30.01.2024

Innkalling til ordinær generalforsamling for
NSchK avd. Romerike for 2024

Onsdag 14.02.2023 Kl. 18:00
Meierigaarden Kro og Selskapslokaler
Haldenvegen 305, 1923 Sørum

Dagsorden

1. Godkjenning av innkallelse
2. Valg av møteleder
3. Valg av tellekorps og underskrivere av protokoll
4. Årsberetninger 2023
5. Regnskap, revisjon og budsjett
6. Innkomne forslag
7. Valg

Bare medlemmer som har betalt forfalt kontingent kan delta med stemmerett
og/eller være valgbare ved avdelingens generalforsamling.

Det holdes uformelt dialogmøte rett etter at generalforsamlingen er avsluttet. Det
deles ut priser og det inviteres til åpen dialog med innspill til styret og komiteene.

Innkallingen finner du her

16.10.2023

Heisan.

 

Finstadbru

Avdelingen arrangerer utstilling, lydighetsprøver og IBGH (RIK lydighetsprøver) nå til helgen 14. – 15. oktober 2023. Klikk på lenken for å lese mer på hjemmesiden vår. Dersom du ikke har meldt på til noen av prøvene, kan du komme som publikummer å møte gamle hundekompiser eller treffe nye hundevenner.

 

Kurs

Vi arrangerer RIK grunnkurs og figurant kurs neste helg 20. – 22. oktober 2023 på Hiet. En av banene vil bli opptatt til kurset, men resten av området, hytta og skogen kan brukes til egentrening.

 

Sesomgavslutning

Det blir sessongavslutning søndag 29. oktober 2023 på Hiet ca. kl. 12. Det blir åpen kiosk, fyr på bålpanna og mange hundevenner. Sessongavslutningen markerer avslutningen på den organiserte treningen. Det er bare hyggelig at dere bruker hytta og områdene til egentrening, så lenge det lar seg gjøre til snøen kommer. 

 

Jubileumsboken

I forbindelse med 100 års jubileet av Norsk Schæferhund Klub 2022, ble det skrevet en bok om klubbens historie. Boken kan bestilles her https://www.nschk.no/100-ars-feiring-boka-33561s.html

 

Info fra HS nr. 3

Klikk på lenken for å lese https://www.nschk.no/siste-fra-hs-6739a.html

Klikk på lenka for å lese referat fra HS møtene https://www.nschk.no/hs-referater-27718s.html

 

HS ærespriser

Vi minner om frist for søknad om ærespremie for avdelingens beste utstillingshund, brukshund, lydighetshund og hund innen IGP/RIK. Frist for søknad til avdelingen er 23. november 2023 og sendes til post@nschk-romerike.no.

 

HØRING - Regelverksendringer for brukshundprøver og NKKs kåringsprøve

Hovedbrukshundutvalget ønsker innspill for å kunne utarbeide et godt svar til NKK på høringsutkastet.

Da NKKs frist for svar er 15. november, har HBU satt følgende frist for innspill fra dere, 1. november 2023. Avd. Romerike setter fristen til 25. oktober 2023 for innspill fra medlemmene. Se fire vedlagte dokumenter. Svar på høringen sendes til post@nschk-romerike.no.

 

Vintertrening

Vi planlegger for vintertrening i år også på samme sted som i fjor i et leid lokale i Aurskog med kunstgress. Vi starter allerede i november og tar treningsfri i desember. Vi fortsetter med innetreningen i januar frem til mars. Det blir på onsdagene fra kl. 18-21,  

 

  • november 8, 15, 22 og 29
  • januar 3, 10, 17, 24 og 31
  • februar 7, 14, 21 og 28
  • mars 6, 13, 20 og 27

 

Lenke til påmelding kommer på hjemmesiden vår snart, under fanen «Aktiviteter/påmeldinger» https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html

 

Valg

Valgkomitéen er i gang med det viktige arbeidet med å finne kandidater som kan og ønsker å stille til valg på neste generalforsamling. Om du ønsker å hjelpe til på en eller annen måte i styre eller en av komitéene, ta kontakt med valgkomiteen https://www.nschk-romerike.no/styret-20475s.html 

 

Generalforsamlingen 2024 blir avholdt onsdag 14. februar 2024. Hold av datoen allerede nå, det kommer mer informasjon senere.

 

Fartsgrensen på gårdsveien er 15 km/t. Ta ekstra hensyn når det er tørt og støvete.

 

Klikk på lenken for se hjemmesiden vår https://www.nschk-romerike.no/

Klikk på lenken for å se gruppen vår på Facebook https://www.nschk-romerike.no/

 

Ha en fortsatt riktig god høst med mange gode treningsdager og turer med bestekompisene!

 

 

Med vennlig hilsen

styret og komitéene

NSchK avd. Romerike


11.08.2023

Hei alle sammen!

 

Sommeren er over for de fleste og vi starter opp med organisert trening på Hiet fra neste uke. RIK Gr. B og C på mandager og torsdager kl. 18:00, og lydighet og utstillingstrening på onsdagene fra kl. 18:00. Kiosken er åpen på onsdagene når det er fellestrening. Her kan dere få kjøpt kake eller vafler, brus og is. Kaffe og te er gratis. Øvrige dager er det selvbetjening med VIPPS til 90885.

 

Høstens aktiviteter

Det vil bli avholdt utstillinger, prøver og kurs utover høsten. Meld på den aktiviteten som passer deg og din hund https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html.

 

14. – 15. oktober 2023 arrangerer vi FCI utstilling, norsk og tysk avlskåring, tysk mønster, lydighetsprøver og IBGH på Finstadbru. Det er behov for personell som kan hjelpe til i kiosken, for komitéene, parkeringen, løse oppgaver som oppstår, med mer. Fint om du kan bidra den ene eller begge dagene. Send e-post til leder@nschk-romerike.no.

 

Treningsavgift

Generalforsamlingen har vedtatt å innføre årlig treningsavgift på Hiet fra og med 2023 på 600,- nok. Treningsavgiften på Hiet for resten av året er 300,- nok. Alle dere som har betalt treningsavgift tidligere, har betalt for hele året. Treningsavgiften dekker vedlikehold og nødvendige anskaffelser for å opprettholde standarden på Hiet som vi har per i dag https://www.deltager.no/event/treningsavgift_pa_hiet_2023_01052023#init.

 

NM IGP og IGP FH 2023

NM arrangeres på Åkrene i Lillestrøm denne helga, 11. – 13. august 2023. Er du litt nysgjerrig og lurer på hva dette er, er dette en kjempegod anledning til å se de beste https://www.facebook.com/NMigp23.

 

Jubileumsboken

I forbindelse med 100 års jubileet av Norsk Schæferhund Klub 2022, ble det skrevet en bok om klubbens historie. Boken kan bestilles her https://www.nschk.no/100-ars-feiring-boka-33561s.html

 

Fartsgrensen på gårdsveien er 15 km/t. Ta ekstra hensyn når det er tørt og støvete, når vindretningen er mot husene.

Se hjemmesiden vår for informasjon om NSchK avd. Romerike, tillitsvalgte, ukentlige aktiviteter med mer https://www.nschk-romerike.no/

Støtt opp under klubbens aktiviteter som deltaker, publikummer eller for sosialt samvær.

 

Vel møtt på Hiet!

Styret


02.05.2023

Treningsavgift på Hiet for 2023

Generalforsamlingen i avd. Romerike vedtok 08.02.2023 å innføre årlig treningsavgift på Hiet fra sesongen 2023. Treningsavgiften gjelder for avdelingens tilholdssted på Hiet, banene og utstyret. Treningsavgiften for 2023 er 600,-. Treningsavgiften er nødvendig for å opprettholde minimum samme standard på vedlikehold og tilrettelegging for trening for medlemmene på Hiet.

https://www.deltager.no/event/treningsavgift_pa_hiet_2023_01052023


20.02.2023

Hei alle sammen,

 

Legger ved protokollen fra generalforsamlingen i avdelingen 8. februar 2023. Side: Styrereferater Generalforsamlingen vedtok å innføre årlig treningsavgift fra 2023 på 600,- (sak 6 i protokollen). Treningsavgiften deles i to og betales per halvår. Betalingen gjøres i Deltager.no med lenke fra hjemmesiden vår. Lenken opprettes snart.

 

Etter generalforsamlingen, avholdt avdelingen medlemsmøte. Her hadde vi gleden av å overrekke Hovedstyrets ærespris til Vigdis Jørgensen med Dory, avdelingens beste utstillingshund langhår og Nils Øyvind Andersen med Uro, avdelingens beste hund i IGP. https://www.nschk-romerike.no/vi-gratulerer-5601a.html 

 

Vi hadde også gleden av å hedre Merethe Andersen med fårehunden i bronse og Ronny Vestli med fårehunden i gull. Jens Røhnebæk ble hedret med fårehunden i sølv. Jens gikk bort etter kort sykeleie og overrekkelsen ble gjort post mortem. https://www.nschk-romerike.no/nyheter-fra-styret-4674a.html.

 

Minner om at vi har vintertrening for avdelingens medlemmer i leide lokale med kunstgress i Aurskog https://www.deltager.no/event/vintertrening_i_aurskog_2022_2023#init.

 

Legger ved Info fra HS nr. 1, 2023. Hovedavlrådet planlegger å gjennomføre kurs for tillitsvalgte på Teams torsdag 2. mars 2023 kl. 19:00 om avlskåring, gjennomføring for avdelingene. Kurset er gratis. Frist for påmelding er 26.02.2023. Meld på til leder@nschk-romerike.no.

 

På rep. møtet i april skal det velges tillitsvalgte i sentrale verv i hovedstyret, hovedavlrådet og hovedbrukshundutvalget. Se vedlegget for hvem som er på valg. Dersom du har forslag til kandidater som det er ønskelig at avdelingen skal fremme, ta kontakt med leder@nschk-romerike.no.

 

Se hjemmesiden for info om aktiviteter. Hjemmesiden oppdateres løpende.

 

Styret


09.01.2023

Her er oppdatering av utstillingsregler fra 01.01.2023

Det er spesielt punkt 1. Organisasjon og ledelse og punkt 3 under vaksinasjonsregler som det er endringer.

Oppdateringer er lik NKK sine regler.

 

 

 

Med vennlig hilsen

Norsk Schäferhund Klub

Hovedavlsrådet

 

Karl Otto Ojala

Leder

Link til dokumentet


04.01.2023

Minneord om bisettelsen og NSchK orden «Fårehunden» til Jens Røhnebæk

I dag har vært en tung dag for mange i NSchK Avd Romerike, NSchK Avd Romerike LL Alme, familie og andre venner. Dette var dagen Jens skulle bisettes.

Bisettelsen startet med en fantastisk sang som gikk rett i hjerterota. Det var ikke mange tørre øyne i en fullstappet kirke etter denne sangen. An-Magrit Galåen fra NSchK Avd Romerike LL Alme holdt en tale som få av oss andre hadde greid å gjennomføre. Veldig godt skrevet og minnene strømmet på, og øynene ble igjen fylt med tårer. Dette var veldig bra An-Magrit!

Det har blitt jobbet veldig i mange ledd for å gi Jens den æren han fortjener. På sine siste timer måtte An-Magrit fortelle han at han skulle få utmerkelsen Norsk Schäferhund Klubs orden: «Fårehunden» i sølv. De hadde ikke mottatt dette fra ordensrådet innen han gikk bort på grunn av postgangen.

I dag ble det satt en fin ramme som inneholdt diplom, utmerkelsen og et kjært bilde av Jens og Brie ved kisten hans. I dag fikk Jens den utmerkelsen han fortjener!

Ang «Fårehunden» i sølv står det: Utført i sølv og rød emalje, båret i grønt bånd med gule kanter. Sølv kan utdeles til et medlem som tidligere har fått bronse. Medlemmet må ha vært sammenhengende medlem i minimum 10 år. DET SKAL GÅ MINIMUM 5 ÅR ETTER UTDELINGEN AV BRONSE. Sølv vil være den høyeste orden for medlemmer som har lagt ned et arbeid i og for egen avdeling utover det man kan forvente.

Brie og 5 andre schäfere med eiere hadde tatt plass langs gangveien fra kirken til bilen. Alle hundene oppførte seg eksemplariske, og det ble igjen tungt å se alle ansiktene til de som gikk fordi oss. De alle tenkte sine tanker og hadde Jens i minnet mens de passerte oss.

Vi lyser fred over Jens Røhnebæk og kondolerer til Ingunn og Evy.

Du vil bli savnet!

 


08.12.2022

Hjemmesiden er oppdatert med aktiviteter (stevner/prøver/tester - som vi vet om nå) for 2023, og Google kalenderen er oppdatert.


05.12.2022

Hei alle sammen!

Avdelingens generalforsamling avholdes onsdag 8. februar 2023. Forslag til generalforsamling må være styret i hende senest 11. januar 2023. Forslag på kandidater til valg må være valgkomiteen i hende senest 4. januar 2023.

Informasjon fra hovedstyret. HS informerer nr 5

Minner om innetrening i vinter, klikk på lenken for å melde på https://www.deltager.no/event/vintertrening_i_aurskog_2022_2023#init

God jul og godt nytt år til alle!

Styret


18.10.2022

Hei alle sammen.

 

Sesongavslutning

Sesongen er på hell og våre prøver og utstillinger er gjennomført. 

Det har vært et aktivt år for de tillitsvalgte og medhjelpere med gjennomføring av alle aktivitetene. Mange av våre medlemmer har oppnådd gode resultater også. Vi kan være godt fornøyd med aktivitetsnivået.

Nå til helgen avholder vi RIK grunnkurs og figurantkurs med Rolf Hegg som instruktør. 

 

Søndag 30. oktober 2022 er det sesongavslutning for organisert trening på Hiet, med pølser og vafler. Håper at så mange som mulig kan delta. Det er et lite forbehold med hensyn til fremkommelighet på veien om det er mye nedbør, for da blir det glatt leire og jord. 

Vi vil holde dere oppdatert om hvordan fremkommeligheten på veien er, når det nærmer seg. Det blir trening etter dette også, men da på eget initiativ, egentrening frem til snøen kommer og det er fremkommelighet på veien.

 

Julebord

I år blir det julebord, lørdag 26. november 2023 på Roven Grendehus. Mer info kommer etter hvert. Frist for påmelding er 13.11.2023. 300,- per person. Klikk på lenken for å melde på: https://www.nschk-romerike.no/svarskjema-5949.html  

 

HS informerer nummer 4: https://www.nschk.no/siste-fra-hs-6739a.html   

Ringsekretærkurs 2023 til utstilling etter tysk mønster. Frist for påmelding er 1. desember 2022. Klikk på lenken for å lese mer og meld på: https://www.nschk.no/svarskjema-5941.html  

 

Vintertrening

Vi planlegger for vintertrening fra onsdag 4. januar til mars kl. 18-21, i et leid lokale i Aurskog med kunstgress, ikke ridehall. Dersom det er interesse for å leie lokalet, kan avdelingen inngå avtale om det. Det må påregnes en kostnad for den enkelte ved leie av lokalet. Dersom du er interessert i dette tilbudet, er det fint om du kan klikke på lenken for å melde på: https://www.nschk-romerike.no/svarskjema-5697.html   

 

Valg

Valgkomitéen er i gang med å finne kandidater som er villige til å stille til valg på neste generalforsamling. Om du ønsker å hjelpe til på en eller annen måte i styre og stell, ta kontakt med valgkomiteen https://www.nschk-romerike.no/styret-20475s.html    

 

Instruktørutdanning

For å kunne tilby dere aktiviteter, kurs, prøver, utstillinger og konkurranser med mer, trenger vi instruktører, konkurranse ledere, ringpersonell, dommere og andre, som kan bidra for avd. Romerike. I flere år har rekrutteringen vært liten og det har også vært, ved noen anledninger, vanskelig å finne dommere, instruktører, med flere, til våre arrangementer. Avd. Romerike ønsker å bidra til og legge til rette for utdanning for gjensidig nytte. Les mer om instruktørutdaniningen på NKK sine hjemmesider: https://www.nkk.no/kurs-og- utdanning/category1412.html. Det er fortsatt under planlegging og det ser ut til at dersom vi må arrangere kursene selv, blir det trinn 1 til høsten 2023. Kan hende vi kan samarbeide med annen klubb eller avdeling for gjennomføring av trinn 1, vår eller høst. Trinn 2 kan vi også gjøre i samarbeid med andre avdelinger eller klubber. Er dette av interesse, klikk på lenken og meld din interesse: https://www.nschk-romerike.no/svarskjema-5772.html    

 

HS ærespriser

Vi minner om frist for søknad om ærespremie for avdelingens beste utstillingshund, brukshund, lydighetshund og hund innen IGP/RIK. Frist for søknad til avdelingen er 23. november 2022 og sendes til post@nschk-romerike.no.

Se reglene her:

https://www.nschk.no/hs-aerespris-i-utstilling-27802s.html 

https://www.nschk.no/hs-aerespris-i-bruks-27798s.html 

https://www.nschk.no/hs-aerespris-i-igprik-27800s.html 

https://www.nschk.no/hs-aerespris-i-lp-27801s.html 

 

Oslo Dog show 18.-20. november 2022

Etter to år med stengte dører er det igjen klart for hundemesse på Lillestrøm, nå under navnet «Oslo Dog Show». Sett av helgen 18. til 20. november 2022, og bli med. Les mer på https://oslodogshow.no/ .

 

Hjemmesiden vår

Følg med på hjemmesiden vår, den er vår primære kanal for informasjon og vi oppfordrer til jevnlig å følge med for oppdateringer her https://www.nschk-romerike.no/

 

Med vennlig hilsen

styret og komitéene

NSchK avd. Romerike
 


12.09.2022

Avd Romerike har nylig gjennomført årets siste stevne på Finstadbru. Sesongen er snart over, og vi setter veldig stor pris på at så mange nye medlemmer kommer på våre treninger. 
Vi har noen få aktiviteter igjen i dette året ( https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html ), og håper så mange som mulig melder seg på det som er igjen.
Denne gangen legger vi også med informasjon fra HS. Dette finnes også på hjemmesiden til NSchK ( www.nschk.no ). 
Jubileumsboka for avd Romerike sine medlemmer bestilles her. Viktig at dere merker innbetaling med "Jubileumsboka" https://www.nschk-romerike.no/svarskjema-5943.html 
Vi er sikre på at valgkomiteen setter pris på litt hjelp mtp å få styret og komitee kabalen til å gå opp ved neste generalforsamling. Om du ønsker å hjelpe til på en eller annen måte i styre og stell, ta kontakt med valgkomiteen https://www.nschk-romerike.no/styret-20475s.html 


11.05.2022

Sommer og varmen er her snart og Hiet er som de fleste vet åpnet. Vi har en kiosk som er åpen hver onsdag, og vi håper så mange som mulig benytter seg av det som tilbys. Denne uken er det Ronja som betjener kiosken 

Norsk/Nordisk vinner
Det er nå litt i overkant 46 dager til påmeldingsfristen utløper på årets 17 mai for oss med Schäferhund. Vi håper så mange fra Romerike starter på LP eller IBGH eller utstilling. Dette skjer på Maura i Nannestad og er for alle uansett ferdighetsnivå. Start trening i klubben nå, og meld deg på  https://www.nschk.no/nordisk-vinner-2022-31794s.html
LP, Bruks og utstillings komiteen vil på sikt legge opp til trening rettet opp mot Norsk/Nordisk vinner framover.
Aktiviteter
Våre komiteer prøver å sette opp kurs tilpasset dere og vi håper dere benytter dere av dette. Vi vil iløpet av kort tid legge ut en "poll" på Facebook siden for å se hvilken kurs dere gjerne ville ha satt opp, så skal vi se hva vi får til. 
Vi har vært så heldige å få Vet. Hilde Antonsen til å holde foredrag for oss ang våre 4 beinte. Dette er et gratis foredrag, og vi må ha en påmelding på dette for å vite om det holder med Hiet eller ikke. Meld på her https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html 
Annet
Vi har nylig avholdt noen prøver og et stevne. Det ligger noen bilder på hjemmesiden.

22.02.2022

Hei alle medlemmer

Noen oppdateringer fra styret
  • Vi har oppdatert hjemmesiden vår med:
  • Vi er avhengig av at våre medlemmer bidrar for at Hiet skal være en plass en ønsker å reise til for å trene hund og være sosiale. I den forbindelse trenger vi også hjelp til å holde det fint rundt oss, samt få inn kroner i klubbkassa så vi står styrket senere. Trykk på linken for å komme inn på det skjema. https://www.nschk-romerike.no/svarskjema-5771.html . Fint om dere kan svare så snart som mulig, da vi må planlegge.
  • NSchK avd. Romerike trenger interesserte dugnadspersoner som ønsker å bidra til å fremme våre aktiviteter og rasen.

     

    For å kunne tilby dere aktiviteter, kurs, prøver, utstillinger og konkurranser med mer, trenger vi instruktører, konkurranseledere, ringpersonell, dommere og andre, som kan bidra for avd. Romerike. I flere år har rekrutteringen vært liten og det har også vært, ved noen anledninger, vanskelig å finne dommere, instruktører, med flere, til våre arrangementer. Avd. Romerike ønsker å bidra til og legge til rette for utdanning for gjensidig nytte.

    Dersom du er interessert og har et ønske om utdanning, er det fint om du svarer på denne spørringen. https://www.nschk-romerike.no/svarskjema-5772.html  
Hjemmesiden er vår primær kanal for informasjon til dere medlemmer, og vi oppfordrer dere til å jevnlig sjekke hjemmesiden for oppdateringer. Se https://www.nschk-romerike.no/ 

26.01.2022

2021 Innkallelse til Generalforsamling for NschK avd Romerike er sendt ut. Se forsiden


22.12.2021

Kunngjøring

Avdelingens generalforsamling avholdes onsdag 9. februar 2022. Forslag til generalforsamling må være styret i hende senest 12. januar 2022. Forslag på kandidater til valg må være valgkomiteen i hende senest 12. januar 2022.

God jul og godt nytt år til alle!

Styret


25.11.2021

Medlemsundersøkelse om vintertrening

Avdelingen ser på alternativer for tilbud om vintertrening for medlemmene. En tilrettelegging vil medføre en kostnad og det er derfor viktig at det dere klikker på, faktisk er noe dere vil benytte dere av dersom det blir lagt til rette for det. Fint med en tilbakemelding på undesøkelsen i løpet av onsdag 17. november 2021.

 

  • Trening på Hiet der en del av en bane brøytes.

 

  • Trening i ridehus en gang i uken fra januar til midten av mars, ca. 10 ganger. Det vil koste for den enkelte ca. 500-800 kroner for hele vintersessongen eller et mindre beløp per gang.

 

  • Vet ikke/Ikke interessert

Trykk HER for medlemsundersøkelsen

 

Mvh. Styret


25.10.2021

Det nærmer seg sesongslutt og vi tar en avslutning på Hiet onsdag 27. oktober 2021 kl. 18:00.
Det blir kaffe, te og kake og om du ønsker, brus med VIPPS fra kjøleskapet.
 
Det blir RIK trening mandag 25. oktober 2021 kl. 1800
Det blir LP trening onsdag 27. oktober 2021 kl. 1800
 
Etter dette kan alle medlemmer benytte Hiet til egentrening.
 
Organisert trening tar til igjen på ettervinteren eller våren 2022. Vel møtt da!


10.10.2021

Neste år er Norsk Schäferhund Klub 100 år

Hovedstyret har oppnevnt en 100 år komité som skal jobbe med «Jubileumsboka -100 år». Jubileumsboka skal inneholde et kapitel om avdelingene og komitéen etterspør hos avdelingene om det er noen som kan skrive noe om avdelingens historie. Dersom vi har bilder, gjerne gamle bilder, og en eller flere historier, så vil det være veldig bra. Dersom det finnes filmsnutter fra avdelingens aktiviteter gjennom tidene, så er også det av interesse.

Det finnes en kort beskrivelse av opprettelsen av avdelingen på Norsk Schäferhund Klubs hjemmeside, men vi skulle veldig gjerne ha hatt noe fra opprettelsen og frem til i dag. 100 års komitéen har laget en «veileder» for hva dem ønsker fra avdelingene.

Kan du tenke deg å være med å skrive om avdelingens historie, ta kontakt med styret snarest. leder@nschk-romerike.no

 

RIK Gr. C med Arvid Hagen

Arvid Hagen trener og konkurrerer på øverste nivå med egne hunder. Arvid har også de siste fem årene vært instruktør og figurant på den årlige Sølenuka.

Arvid var hos oss i slutten av september 2021 og holdt kurs for oss og dette kurset var så bra at vi tror flere vil ha nytte av å delta her. Vi setter opp nytt kurs allerede 29. – 31. oktober 2021 på Hiet, fredag til søndag.

 

I teoriopplæringen på fredag kveld, går Arvid gjennom hundens funksjoner som brukes i treningen. Denne delen av kunnskapene er overførbar til andre deler av treningen og annet vi driver med, med hundene våre. Vi vil bli i bedre stand til å forstå hvorfor hundene gjør det dem gjør og bli bedre til å forstå hva vi må gjøre for å oppnå ønsket adferd hos hunden.  

Trener du RIK eller er figurant, eller ønsker mer kunnskaper om hund, kan dette kurset være det som skal til for at du skal kunne forstå hundens adferder bedre.

 

Det er kun seks kursplasser, men det er mulig å melde på som observatør gjennom hele helgen, eller melde på for å delta på teoridelen, som er fredag kveld.  

Det blir teori på fredag og instruksjon og praktisk trening på lørdag og søndag.

Kurset avholdes på Hiet og vi møtes fredag kl. 18:00, lørdag og søndag kl. 10:00.

Kurset vil bli gjennomført med maks 6 kursdeltakere (ekvipasjer). Kursavgift for medlemmer i avdeling Romerike er 2000,- og for alle andre 2500,-.

Observatører gjennom helgen 900,-.

Deltakere på teoridelen fredag kveld 500,-.

Påmeldingen er bindende.

 

Kaffe og te er gratis. Brus kan kjøpes på hytta med VIPPS. Ta med egen lunsj.

Klikk på lenken for å melde å: https://www.deltager.no/event/kurs_i_rik_gr_c_med_arvid_hagen_29102021#init

Klikk på lenken for å se avdelingens aktiviteter: https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html


 

Brukshundkomitéen

NSchK avd. Romerike

www.nschk-romerike.no


06.10.2021

LP og utstillingstrening avlyses i dag grunnet veiens forfatning.

06.10.2021

Øverste del av veien er i dårligere forfatning enn normalt grunnet uttak av tømmer.

 


05.10.2021

PM er sendt til alle ifm stevne til helgen.


30.09.2021

Grunnet stor påmelding blir det dommerendring i LP på vårt stevne den 9. oktober. 

Rune Bjerkelund dømmer LP I og LP III. 

Johnny Halvorsrud dømmer LP II og FCI III. 


31.08.2021

Avdelingen arrangerer flere kurs, prøver og utstillinger i løpet av høsten. Klikk dere inn på hjemmesiden, fanen Aktiviteter/Påmeldinger og se om det er noen aktiviteter dere ønsker å delta på.

Nye kurs siden sist er, RIK grunnkurs og figurantkurs med Rolf Hegg, og Kurs i RIK gruppe B og C med Arvid Hagen.

https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html

 

Styret


09.08.2021

Informasjon til medlemmene i NSchK avd. Romerike

 

Sommeren er på hell og høsten står for døren. Håper alle har fått ladet batteriene og er klare for en aktiv høstsesong. Det er planlagt mange kurs, noen prøver og en helg med utstilling i løpet av høsten.

Klikk på lenken for å se om det er noe som passer for deg https://www.nschk-romerike.no/aktiviteter-i-klubben-20495s.html. Det kommer flere kurs etter hvert, så følg med.

Her er de kursene som er planlagt:

  • Apport kurs med Anne Østlid med oppstart tirsdag 24. august 2021 og tre tirsdagskvelder til. 
  • Introduksjonskurs i LP med Britt Håvi, lørdag 28. og søndag 29. august 2021. Kurset retter seg mot de som har lyst til å starte i LP1. Det vil inneholde momenttrening (øvelsene) og tips og råd ved start i konkurranse.
  • Valp/unghundkurs med Hanne Kiil med fokus på innlæring med positiv forsterking og det vil omhandle hverdagslydighet, lek som innlæring og grunnmomenter som «på plass/fot», sitt og dekk. I basis er dette ett kurs i «hvordan lære hunden å lære» og passer for alle uansett om de skal en familiehund eller en hund som aktivt skal brukes i konkurranser eller lignende. Kurset varer 8 kvelder mandager og torsdager, med oppstart torsdag 2. september 2021.
  • Ferdselsprøvekurs med oppstart tirsdag 24. august og sju kvelder til, med Britt Ellingsen

Kurs som er under planlegging:

  • RIK gruppe B og C med Arvid Hagen
  • KBT kurs
  • RIK Grunnkurs
  • RIK Figurantkurs

Kåring og prøver:

  • Ferdselsprøve/Utholdenhetsprøve lørdag 18. september 2021
  • NKK kåring mandag 27. september 2021 med dommer Aage Bergmo
  • IFH 1-2, 2. oktober 2021
  • IGP1, 3. oktober 2021
  • KBT, under planlegging

Utstillingshelg på Finstadbru 9. – 10. oktober 2021:

  • Norsk avlskåring, Tysk avlskåring, Tysk mønster og LP

Alle de faste organiserte treningene tar til igjen i neste uke, uke 33 mandag 16. august. RIK treningene starter allerede denne uka mandag 9. september. Treningene starter kl. 18:00.

  • Mandagene og torsdagene er det RIK
  • Tirsdagene er det KBT
  • Onsdagene er det LP og utstilling

Kaffe og te er gratis og det kan kjøpes mineralvann i kiosken. Kiosken er selvbetjent og det betales med VIPPS.

Smittevernreglene (nasjonale tiltak) er:

    • Det er tillatt å organisere aktiviteter innendørs med 30 personer
    • Det er tillatt å organisere aktiviteter utendørs med 40 personer
    • Inntil 500 per kohort og maks 50 % kapasitet på innendørs arrangement
    • Inntil 500 per kohort og maks 50 % kapasitet på utendørs arrangement
    • Den som organiserer aktiviteten, skal føre liste over deltakerne
    • Deltakerne skal skrive seg på listen, som ligger på bordet innenfor eller utenfor døra til hytta
    • Det er tillatt med aktivitet på tvers av kommunegrensene
    • Hold 1 meters avstand til alle andre enn dine nærmeste og dersom det ikke er mulig, bør munnbind brukes
  • Personer med luftveis-symptomer eller som ikke er helt friske, må holde seg borte
  • Engangshansker, munnbind, antibac og tørkeservietter finnes på Hiet

Lenke til nasjonale tiltak for smittevern: https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/oversikt-over-nasjonale-tiltak/id2826828/

Minner om at alle må rydde etter seg, kaste søppel i søppelbøttene, plukke opp etter hunden, VIPPS når det kjøpes i kiosken og følg smittevernreglene. Smittevernreglene er hengt opp på oppslagstavla.

 

Vel møtt på Hiet!

Med vennlig hilsen

styret


12.06.2021

Endringer i smittevernreglene fra 10.06.2021 i Lillestrøm kommune. Kort om hovedpunktene.
  • Det er tillatt å organisere aktiviteter (trening) for voksne utendørs med 30 personer
  • 50 personer på innendørs arrangement
  • 100 personer på utendørs arrangement
  • Den som organiserer aktiviteten, skal føre liste over deltakerne
  • Det er tillatt med aktivitet på tvers av kommunegrensene
  • Hold 1 meters avstand til alle andre enn dine nærmeste og dersom det ikke er mulig, skal munnbind brukes
Forskrift og anbefalinger fra Lillestrøm kommune: https://www.lillestrom.kommune.no/.../lokale-forskrifter/...
Kan være et bilde av tekst

26.05.2021

Bruk hansker, tørkeservietter og Antibac der det er hensiktsmessig (materiell finnes på Hiet)  Formannskapet i Lillestrøm kommune har vedtatt lettelser i smittevernreglene som gjelder fra 26.05.2021.
Det åpnes for mindre arrangementer innendørs – maksimalt 20 personer på faste tilviste plasser.
Det åpnes for mindre arrangementer utendørs – maksimalt 20 personer til stede uavhengig av om det er tilviste plasser eller ikke.
Alle som er til stede skal kunne holde minst en meters avstand til hverandre. Dersom ikke skal munnbind brukes.
Les mer om lettelser i koronatiltakene hos Lillestrøm kommune https://www.lillestrom.kommune.no/.../ytterligere.../
  • Holde minimum en meter avstand
  • Bruk munnbind dersom avstandskravet ikke kan overholdes

07.05.2021

Lettelser i smittevernet for Lillestrøm kommune fra 6. mai 2021, fra tiltaksnivå 5A til 5B

Fra i dag 6. mai 2021 kan vi igjen organisere treninger på Hiet, eller andre steder, med grupper på maksimalt 10 personer.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om faste tider for treninger på Hiet, til uken.

Smittevernregler for avd. Romerike fra i dag:

  • Alle som deltar i organisert trening, skal skrive seg på lista som treningsansvarlig legger ut
  • Holde minimum en meter avstand
  • Bruk munnbind dersom avstandskravet ikke kan overholdes
  • Bruk hansker, tørkeservietter og Antibac der det er hensiktsmessig (materiell finnes på Hiet)

Vi har mottatt e-post fra Lillestrøm kommune om:

Dette medfører lettelser i utendørs organisert aktivitet for voksne under forutsetning av maksimalt 10 personer og minst 1 meter avstand. Det er også lettelser i å være i aktivitet på tvers av kommunegrenser.

https://www.lillestrom.kommune.no/koronainformasjon/saker-om-koronaviruset/covid-19/forslag-til-nye-koronarestriksjoner/


04.03.2021

Generalforsamlingen for NSchK avd. Romerike er 10. mars 2021.

 

På grunn av gjeldende smittevernregler som tro i kraft 3. mars 2021 for Lillestrøm kommune, må vi arrangere generalforsamlingen på TEAMS. Det er ikke tillatt å gjennomføre arrangementer, hverken innendørs eller utendørs.

Vi vil gjennomføre generalforsamlingen 10. mars 2021 kl. 18:30. Styret er på TEAMS fra kl. 18:00.

Frist for påmelding var 8. mars kl 2359. Linken ble sendt ut på mail 9. mars.

Styret

NSchK avd. Romerike


03.02.2021

Generalforsamlingen for NSchK avd. Romerike er utsatt til 10. mars 2021.

På grunn av gjeldende smittevernreglene som varer i perioden frem til og med 10. februar 2021 for Lillestrøm kommune som er i ring 2, må vi dessverre utsette generalforsamlingen. Å være kategorisert i ring 2, medfører at vi ikke har anledning til å samles mer enn ti personer samtidig innendørs, etter gitte forutsetninger. Vi planlegger for å gjennomføre generalforsamlingen 10. mars 2021, på samme sted til samme tid, Thon Hotel Arena i Lillestrøm kl. 18:30.

Det vil sannsynligvis bli en ny form for påmelding når den tiden kommer. De som har meldt seg på nå, må da gjøre det på nytt.

Styret

NSchK avd. Romerike


22.12.2020

Kunngjøring.

 

Avdelingens generalforsamling avholdes onsdag 10 februar 2021.

 

Forslag til generalforsamling må være styret i hende senest 12 januar.

 

Forslag på kandidater til valg må være valgkomiteen i hende senest 12 januar.


10.11.2020

Regjeringen har innført nye nasjonale smitteverntiltak etter en periode med økt koronasmitte. Folkehelsieinstituttet har også gitt råd til befolkningen om smittevern. Les mer her Rutiner for smittevern


09.11.2020

Oppdatert "Særskilte bestemmelser for trening innen gruppe C i NSchK avd. Romerike (inkl. LL Alme)


21.10.2020

Søknad om HS ærespris. Frist for innsendelse til avdelingen er 30 nov på e-post til post@nschk-romerike.no 

14.10.2020

Til alle våre medlemmer. 

 

Vi vil dessverre ikke arrangere noe julebord i år som tidligere pga pandemien og smittefaren. Vi håper 2021 blir et år hvor sånt blir normalt igjen. 

 

Vi vil også opplyse at styret har besluttet at avdeling Romerike skal samle sine aktiviteter på Hiet. Det medfører at avdelingen vil avslutte bruken av Lillestrømbanen når denne sesongen er over. Avdelingens materiell flyttes til Hiet før vinteren. 

 

Vi vil også nevne at vi har leid en ridehall ved Årnes, og håper denne blir godt besøkt i vinterhalvåret. Se forsiden på vår hjemmeside.

 

Vi ønsker dere en fortsatt fin høst.

Mvh

Styret NSchK avd. Romerike


03.08.2020

Gruppe C Særskilte bestemmelser gruppe C 02082020


07.05.2020

Avdeling Romerike starter opp med aktiviteter fra 7. mai 2020 med inntil 50 personer samlet.

Forutsetningene for å avholde arrangementer med 5 – 50 personer er at disse må ha en ansvarlig arrangør, og arrangementet må foregå på offentlig sted. For oss er offentlig sted på Hiet og på Lillestrømbanen.

Vi som ansvarlig arrangøren har to oppgaver knyttet til smittebegrensning:
1. Sørge for at deltakere overholder smittevernskravet om at deltakere som ikke tilhører samme husstand skal holde minst 1 meter avstand. Det må også sikres at andre smittevernråd overholdes. Personer med luftveis-symptomer kan ikke delta. Det skal tilrettelegges for håndvask/antibac. Ved aktiviteter med utstyrsbehov skal deltakerne ha med eget utstyr/utstyret skal ikke håndteres av flere personer.
2. Ha oversikt over deltakerne. Denne oppgaven knyttes til at det skal være mulig å enkelt gjøre en smittesporing i ettertid. Alle som deltar på avdeling Romerikes aktiviteter, må uoppfordret kontakte den ansvarlige for å la seg føre opp på en liste over deltakere.

Vi forholder oss til de til enhver tid gjeldende pålegg og anbefalinger fra norske myndigheter i koronapandemien, slik at smittespredning begrenses mest mulig.

Dersom smittespredningen i samfunnet fremdeles er under kontroll, vil det fra 15. juni bli åpnet for arrangementer med inntil 200 deltakere. Det er ikke sagt noe om forutsetninger for disse arrangementene, men NKK forventer at de samme forutsetningene for ansvarlig arrangør vil gjelde.

NKKs klubber og forbund kan fra 7. mai starte opp aktiviteter med inntil 50 personer samlet. Dette varslet helseminister Høie og kulturminister Raja i pressekonferanse 30. april.

01.05.2020

Dette er siste advarsel vi får fra gårdeier!
Ang kjøring til Hiet og kjøring over gården. Det SKAL kjøres i gangfart maks 5 km/t !
Vi vil få rapport av gårdeier og reg.nr/bil blir notert. Vedkommende som blir notert får ikke tilgang til Hiet på ubestemt tid.

Styret


26.02.2020

Vi har nå erfart de forskjellene mellom sider og grupper på FB. Da det ikke er mulig for andre å publisere noe på vår hovedside, så opphever arkiveringen vi vår gruppe på FB. Da vil det være enklere for andre avdelinger å publisere noe.

Talerøret fra styret i avd. Romerike er vår hjemmeside på web og vår FB side.


16.12.2019

Kunngjøring. 
Avdelingens generalforsamling avholdes 11 februar. 
Forslag til GF må være styret i hende senest 14 januar. 
Forslag til kandidater sendes valgkomiteen senest 14 januar. 

Styret


10.07.2019

Oppdatert info om HBU og de som fortsatt sitter i komiteen ref HS. Se https://norskschaeferhund.com/hs/tillitsvalgte 


11.04.2019

Styret har besluttet at alle som skal trene RIK gr-C. Det gjelder bitepute, halvarm osv, må inneha RIK-lisens fra NKK, for å benytte avdelings figuranter i organisert trening.

Link til NKK sin side for lisenser: https://www.nkk.no/hunder-med-rik-lisens/category1271.html

Håper på full forståelse for dette.

Hilsen Styret


17.03.2019

Vi innkaller herved til medlemsmøte på Meierigaarden kro og selskapslokaler onsdag 27/3-2019 kl 1830 for gjennomgang av rep. mappe.


18.02.2019

Protokoll fra generalforsamllingen ligger her.


21.01.2019

Innkallelse til Generalforsamling for NschK avd. Romerike for 2018 er lagt ut på Facebook, sendt på mail (om du ikke har fått den, sjekk på NKK at du er oppført med riktig e-post eller i spam/søppel mappen i din innboks) og lagt ut her på vår hjemmeside.

Håper du har anledning til å komme.


20.01.2019

Dette burde vært unødvendig å legge ut, men vi har fått tilbakemelding på at det er mye hundemøkk etter våre hunder på Harkerud etter stevne.
Dette er ikke bra!! 
Plukk alltid opp etter hunden din når du er på stevne/treningsfeltet. Konsekvensen kan være stor for klubben(e) som skal arrangere noe... Styret avd Romerike


10.01.2019

Takk til dere som har satt oss opp som mottager i Grasrotandel på Norsk Tipping. 13 306,- kom inn på vår konto for 2018. Dette er en fordobling mot 2017  


11.12.2018

Avdeling Romerike sin generalforsamling avholdes onsdag 6 februar 2019. Forslag til generalforsamlingen må være styret i hende 4 uker før. 
Forslag på kandidater til verv, må være valgkomiteen i hende 4 uker før. 
Styret


07.11.2018

Hiet er nå gått i dvale for vinter. Det meste av utstyr er ryddet inn. Hiet kan selvfølgelig benyttes så lenge veien er kjørbar.

Husk å melde dere på ridehus treningene som starter 4 desember. Se forside for mer info. 


18.06.2018

Tusen takk til alle som var med på vårt stevne i helgen, enten som utstiller, LP deltager, dommere, ringpersonell eller dugnadsgjeng😊. Dere var alle med på å gjøre dette til ett fantastisk arrangement🤗


09.04.2018

Info ang Rep. møte som ble avholdt helgen uke 14 vil komme.


05.04.2018

Medlemsmøte med gjennomgang av Rep.mappa på Meierigården.


19.03.2018

REPRESENTANTSKAPSMØTE 2018 7. APRIL 2018

Quality Airport Hotel Gardermoen

Årsmøtemappa finner du her 


22.01.2018

Kunngjøring.

Innkalling til generalforsamling ligger HER


Avdelingens generalforsamling vil avholdes tirsdag 6 februar 2018.

Forslag som ønskes behandlet eller forslag til kandidater, må være styret/valgkomiteen i hende innen 9 januar 2018.

Styret


21.12.17

Vi har mottatt en høring fra HS ang Norsk Vinner 2018. Se vedlegg her. Alle tilbakemeldinger på dette skal til HS. HS ønsker tilbakemelding innen 15. februar 2018.


02.12.17

Kunngjøring
Avdelingens generalforsamling vil avholdes tirsdag 6 februar 2018.

Forslag som ønskes behandlet eller forslag til kandidater, må være styret/valgkomiteen i hende innen 9 januar 2018.


18.10.17

Romerriksmesterskapet er avlyst grunnet for få/ingen påmeldte. 


17.10.17

Medlemsmøte onsdag 1 November kl 19.30 på Hiet. 

Agenda. 

  • Oppsummering fra komiteer 2017. 
  • Tanker for 2018. 
  • Dugnader/ting som bør gjøres i 2018. 
  • NV treningsgruppe 2018. 
  • Jubileum 2018. 
  • Noen som kan tenke seg å være med i komiteer, styre og stell... Valgkomiteen er representert. 

Kom gjerne med innspill. 


02.10.17

Sesongen for stevner går nå mot slutten og det nærmer seg tid for og sende inn resultater for utdeling av hovedstyrets Ærespriser i LP, Utstiling, RIK og Bruks. Håper flest mulig sender in sine resultater.
Resultatene sendes til - ato@patentstyret.no
Frist: 30 oktober
Legger ved linker til regelverket:
http://norskschaeferhund.com/…/30-hs-aerespris-utstilling-s…
http://norskschaeferhund.com/regler/104-hs-aerespris-i-lp
http://norskschaeferhund.com/regler/31-hs-aerespris-i-ip-rik
http://norskschaeferhund.com/regler/105-hs-aerespris-i-bruks


28.09.17

Vintertrening 2017/2018. Vi får benytte samme ridehus som i fjor, Østre Mørdre gård, Strømgutua på Årnes. Treningsdag er torsdager kl.1930-2130. 
Treningsavgift kr.600,- pr. person. 
Innbetales til kto 1321.15.56204. 
Påmelding skal skje via vår hjemmeside. 

Desember 7 - 12, Januar 4 - 11 - 18 - 25, Februar 1 - 8 - 15 - 22, Mars 1 - 8 - 15 - 22


09.09.17

Vi gratulerer alle startende med gode gjennomførte AD / BH prøver hos oss i helgen. 


08.09.17

Om det er noe dere ønsker å ta opp til våre styremøter så send oss gjerne en mail til sekretær ( ato@patentstyret.no ), så skal vi ta opp saken din.


05.09.17

Vi håper at våre medlemmer tar hensyn på banen i Lillestrøm og ikke bruker den fra onsdag 6/9. Da vi skal ha ferdselprøve der på lørdag og vi ønsker å legge alt tilrette for de startende. Takk for hjelpen og sees på lørdag.🐕


31.08.17

RIK kurs

Lydighetskurs med Elisabeth Wold 23 - 24 September kl 10.00 på Hiet. 
IPO-spor med Britt Ellingsen den 14-15 Oktober kl 10.00 på Romerike.

Kurset er for de som har tenkt å gå opp i nær fremtid inn RIK programmet og har gjennomført FP.
Ekvipasjer fra egen klubb har førsterett. Kun få plasser.

Påmelding til Anette Tobiassen – ato@patentstyret.no
Husk å si hvilket kurs du ønsker, eller begge 2.


22.08.17

AVLYST GRUNNET FOR FÅ DELTAGERE

LP-kurs / Grunnkurs

Vi ønsker dere velkomne til lydighetskurs/ grunnkurs 6 tirsdager fremover, med kursstart på Hiet tirsdag 5 september kl 18.00 - kl 20.00 og 6 tirsdager fremover.

Vi har vært så heldige å få Anne Østlid til å være kursleder. Ved mange påmeldinger, vil det være en hjelpeinstruktør.

Det skal være minimum 6 deltagere for at kurset blir gjennomført. Pris for klubbens medlemmer 1300,- og andre 1700,-. Er du ikke medlem? Logg deg inn på NKK og meld deg inn i klubben.

Påmelding skal skje via vår hjemmesiden https://www.nschk-romerike.no/kalender.html . Bindende påmelding og kurset skal være innbetalt innen senest 1/9-17. Det er begrenset antall plasser, så første mann til mølla.


22.08.17

Konkurranse kurs. 

LP kurs på Hiet helgen 14 - 15/10 med KRISTIN GUDEM. Kristin er en av våre dyktigste LP utøvere i Norge, hun ble forøvrig nr 2 på NKK Lillehammer helgen uke 33, og dermed sikret seg en plass på landslaget til Nordisk.

Dette kurset er for dere som har bør en 1 premiering i LP2, LP3 og FCI3.

Det skal være minimum 6 deltagere og det er satt maks 8 ekvipasje. Pris for klubbens medlemmer 1500,- og andre 2000,-. Observatør 1 dag 200,- 2 dager 300,-. Er du ikke medlem? Logg deg inn på NKK og meld deg inn i klubben. 

Påmelding skal skje via vår hjemmesiden. https://www.nschk-romerike.no/kalender.html .

Det vil komme nærmere info om når på dagen kurset starter. Bindende påmelding og kurset skal være innbetalt innen senest 2/10-17.


24.07.17

I forbindelse med IPO NM som skal foregå hos LL Alme, så ber vi innstendig om at det ikke blir gått/lagt IPO/SPH spor fra i dag til og med lørdag 5/8 i området Sørum, Lørenfallet, Frogner og Nittedal. Om du er usikker, ta kontakt med Jens Røhnebæk 917 06 315!


20.07.17

Styret ønsker alle startende på NV, lykke til :-)


12.07.17

Lokallaget vårt skal arrangere IPO NM 4-6 august, og de håper så mange som mulig kommer for å se denne begivenheten :-) Se www.iponorge.no/NM2017 for nærmere informasjon.


06.07.17

Info fra HBU: 

Grunnet nedgang av påmeldte i NM Lydighet, har Hovedstyret besluttet å avlyse 1 dommer.

Dommer Anne-Marit Traaholt vil dømme alle klasser!

Velkommen og Lykke til!


05.07.17

Gjennomkjøring på LP for de som starter på Norsk Vinner på Lillestrøm banen den 16/7 kl 12.


05.07.17

Alle fellestreninger på Hiet har fra idag tatt sommerferie. Starter opp igjen ved skolestart og nærmere info kommer. Men Hiet er fortsatt åpent, så vi ses helt sikkert for trening av hund på egenhånd. Ha en knakende fin og aktiv sommer med hunden 


20.06.17

Vi har endelig fått VIPPS, så nå kan du bruke kode 90885 for å betale for deg i kiosken.


28.05.17

Styret i avd Romerike vil takke alle deltagere som tok turen til oss, og alle som har bidratt på en eller annen måte for at vi kan gjennomføre stevne

Strålende vær på lørdagen, godt og svalt på søndagen gjorde at vi var heldige med været og satte en veldig god ramme på dette

Kort oppsummert om våre egne i LP :
Veldig mange dyktige ekvipasjer var representert. Anne gikk en fantastisk fin LP1 konkurranse med Vibby. Liv Marie og John-Harald hadde en hund som ikke ville være med fra starten, og vi tok resten av øvelsene som god trening

I utstillingsringen hadde vi mange flotte hunder som fikk vist seg fram. Flere av våre medlemmer har hatt stor suksess i utstillingsringen og en stor gratulasjon til dere alle. Eget innlegg og flere bilder kommer

Stor takk til dommere i LP og utstilling som hjalp oss igjennom dette

Også takk til Canider, Arrak Outdoor som ville ha stand hos oss. Og en veldig stor takk til vår hovedsponsor Meradog

Og en stor takk til Sand IL som leide oss dette fine området i helgen

Mange bilder HER


23.05.17

PM til stevne er sendt ut. Ta kontakt med oss om du ikke har mottatt denne.


22.05.17

PM til stevne blir sendt ut iløpet av dagen. NKK jobber med en feil i deres datasystem. Enn så lenge så finner dere litt info her..

Sekretariatet er åpent fra kl 0900. Det er 24 påmeldte. LP1 - 9 stk, LP2 – 7 stk, LP3 – 6 stk og FCI3 – 2 stk. Dommer for dagen er Arild Berntsen. Oppmøte i LP1 er kl 1000, LP2 er kl 1130, LP3 er kl 1230 og FCI3 er kl 1330. Vi håper alle har mulighet til å tilbringe denne dagen på vårt stevne. Det vil være kiosksalg, og kiosken med varmmat og drikke tar VIPPS. Vi har også ett lotteri med umiddelbar trekning – Husk kontanter


05.05.17

Vi takker alle som har oss som grasrotmottaker: Norsk Tipping vil på vegne av Norsk Schäferhund Klub Avd Romerike, takke for bidraget gjennom Grasrotandelen! Din grasrotmottaker Norsk Schäferhund Klub Avd Romerike får utbetalt 1,936 kroner i grasrotmidler i mai. Totalt er det generert 147,9 millioner kroner gjennom Grasrotandelen hittil i år. Dette er mulig fordi du og over én million grasrotgivere, har valgt seg en forening som sin grasrotmottaker.


04.05.17 

Minner om vår gjennomgang av NKK Kåringsprøven på Hiet i dag kl 1800 med Dommer Anne-Marit Traaholt.


03.05.17 

Banen på Lillestrøm er igjen åpen for trening, men la venstre hjørne fortsatt få litt "ro".


03.05.17 

Norsk Vinner LP trening finner du her


02.05.17 

Liten reminder på Vår kick-off vi skal ha til helgen. Det har kommet noen påmeldinger i nesten alle klasser, og vi har fortsatt plass til flere. Sjefen i ringen den dagen (bortsett fra føreren..) er Gøril Nordve. Håper flere vil benytte anledningen til å teste formen i LP og øvelsene som er på bronsemerket denne dagen. Husk at det er lov med belønning under øvelsene :-)
https://www.nschk-romerike.no/arrangement-475.html


28.04.17 

Avdelingen skal arrangere NKK Kåringsprøve den 11 Juni og i den sammenheng ønsker vår Dommer for dagen - Anne-Marit Traaholt - å gjennomgå regelverket med oss på Hiet Torsdag 4/5 kl 1800. Nytt regelverk fra 01.01.17, så dette er en kjempe sjanse til å få en god gjennomgang hvis du noen gang ønsker å ta en Kåringsprøve. Det vil også bli vist noen ekvipasjer i den praktiske delen – spor og lydighet. Ønsker alle velkommen til Hiet Torsdag 4/5 kl 1800


26.04.17 

Husk utstillingsforedrag på Hiet med Øyvind Sørlie 26/4 kl 1900


19.04.17 

Utstillingstreningen starter 3 mai.


19.04.17 

Banen og området vi disponerer på Lillestrøm er STENGT for ethvert bruk fram til 1 mai.



Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn